Aug
23

PRIČETEK SEZONE 23/24

Naš prvi šolski dan je ponedeljek, 4. september. Takrat bodo naše dvorane ponovno odprte za plesalce vseh starosti; za tiste, ki se v naše dvorane vračate in tiste, ki še nikoli niste obiskovali plesnih ur. Tukaj smo za to, da skupaj plešemo zgodbo plesne šole, kjer se dobro počutimo VSI že 22. leto. VSI NOVINCI! OTROCI in MLADI lahko brezplačno preizkusite vse porgrame od 4. do 8.9. ODRASLI pa ste na DNEVE ODPRTIH VRAT vabljeni proti koncu meseca septembra!

Sep
11

KMALU PRIČETEK PROGRAMOV ZA ODRASLE!

V zadnjem tednu v septembru in prvem v oktorbu pričenjamo s plesom tudi odrasli. Vabimo vas v plesne programe za pare (če imate ali nimate soplesalke/soplesalca) in v programe, kjer plesnega partnerja sploh ne potrebujete, ker gre za skupinsko plesno vadbo, kjer ne plešemo v paru, ampak v skupini. Pestro paleto programov najdete pod zavihkom PLESNI TEČAJI, kjer kliknete na ODRASLI ali SENIORJI. Preverite datum prve vaje, se prijavite in pridite. V koliko po vaji ne želite nadaljevati, je bila prva vaja brezplačna. Kaj imate za izgubiti?

Aug
24

TEDEN ODPRTIH VRAT 5. - 9. 9.

Vse novince ki vas zanmajo naši programi, med 5. in 9. septembrom vabimo na brezplačne vaje. Pravtako je brezplačna prva vaja v tednu med 12. in 16.9., če se program med 5.9. in 9.9. še ni pričel izvajati. Odrasli pričnemo plesati v zadnjem tednu septembra.

May
25

Superstarjevi evropski podprvaki postali tudi DRŽAVNI prvaki!

V maju so osvojili naslov EVROPSKIH PODPRVAKOV 2019, konec sezone pa postali še aktualni DRŽAVNI PRVAKI v break danceu med mladinci - Generic crew! Pravtako odlični na DP 2019 so bili tudi: Cele attack 3. mesto in Teenage Nuts 5. mesto med člani ter Bonkers 5. mesto in Furious squad 7 mesto med mladinci. Čestitke ekipam in solistom, prav vsi so odplesali vrhunsko, dali vse od sebe in se že veselijo prihodnjih treningov in izzivov. Jeseni 2019 pa člane in mladince čaka tudi svetovno prvenstvo 2019!
More...

May
24

Evropski podprvaki v break danceu 2018

Čestitke superstajevi mladinski ekipo Generic crew za vrhunski dosežek v letu 2018!

May
24

Zaključni nastop: Superstar v kinu

Čestitke plesalcem, trenerjem in celotni ekipi za odlične nastope in vrhunsko izpeljan dogodek :)
More...

May
24

ODLIČNI NA DANCESTAR OPATIJA, KING OF STYLE ZAGREB IN DANCESTAR WORLD FINALS 2018

10XSTOPNIČKE!!! Ekipa Plesne šole Superstar se je v marcu, aprilu in maju udeležila treh mednarodnih plesnih festovalov. V disciplini urban dance style so plesalci priplesali na: DanceStar World Finals Poreč (7 točk): 1x1. mesto, 1x2. mesto, 1x4. mesto, 2x5. mesto, 1x10. mesto, 1x18 mesto. DanceStar Opatija (8 plesnih točk): 1x1. mesto, 3x2. mesto, 1x3. mesto, 2x4. mesto in 1x5. mesto. King of Style Zagreb (4 plesne točke): 1x1. mesto, 1x2. mesto, 1x3. mesto, 1x4.mesto. Čestitke odlični ekipi trenerjev, plesalcev in družinam :)
More...

May
22

NA SVETOVNEM PRVENSTVU PONOVNO SVETOVNI!

Proti koncu meseca oktobra je v Grazu v Avstriji potekalo svetovno prvenstvo v hip hopu, break danceu in electric boogieju. Naši plesalci niso ubranili naslova svetovnih prvakov, so pa bili člani odlični 3. in mladinci so za las zgrešili pokal in zaplesali do 4. mesta. Naša članska ekipa je imela letos tudi posebno čast nastopati na IDO Gala prireditvi, kjer je nastopalo 11 plesnih točk različnih plesnih zvrsti od solo, do velikih formacij od jazz baleta do disco plesa. Zaplesali so najboljši med najboljšimi!! Naši Generic crew so zasedli odlično 4. mesto! Čestitke vsem plesalcem, trenerju in podporni ekipi staršem in prijateljem :) !! Go Superstar!!
More...

May
22

DVA NASLOVA EVROPSKIH PRVAKOV 2016!

Ekipi Plesne šole Superstar sta ponovno presenetili. Obe ekipi, ki sta že preteklo sezono osvojili sam vrh na evropskem in svetovnem prvenstvu 2015, sta na Poljskem ubranili naslov. Čestitke mladinski ekipi 007 crew in članskim Generic crew in posebej čestitke njihovemu trenerju Dejanu Greglu.
More...

May
22

NOVI DRUŽABNI TEČAJI ZA ODRASLE (1=2), SHOW DANCE ZA MLADINO (BREZPLAČNO V JANUARJU)

Vabimo k vpisu v nove plesne tečaje: DRUŽABNI PLESI ZA ODRASLE: - Celje, začetni - nedelja, 24.1. ob 20.00 (75 min), cena: 1=2 - Celje, začetni - petek, 5.2. ob 19.00 (75 min), cena 1=2 - Celje, nadaljevalni - torek, 2.2. ob 20.35 (90 min), cena -70% na 1 osebo v paru, - Gotovlje pri Žalcu, začetni - četrtek, 4.2. ob 18.30 (75 min), cena 1=2, - Gotovlje, nadaljevalni - četrtek, 28.1./4.2. ob 20.00 (90 min), cena -70% na eno osebo v paru. SHOW DANCE&JAZZ ZA MLADINO 7 DO 15 LET: BREZPLAČNO V JANUARJU! - Celje, vsak četrtek ob 18.00. Obvezne predhodne prijave na 041736944 ali info@superstar.si. Vabljeni!
More...

May
21

SVETOVNI IN EVROPSKI PRVAKI 2015

Pozdravljeni! S ponosom sporočamo, da je celjski klub KUD Superstar DVAKRAT SVETOVNI PRVAKI 2015 V BREAK DANCEU in sicer mladinska skupina 007 crew in članska skupina Generic crew. Svetovno prvenstvo v break danceu je potekalo od srede, 21.10. do nedelje, 25.10.2015 v Riminiju v Italiji. Odlično se je odrezal tudi njihov plesalec Aleksander Flis, ki je osvojil 5. mesto v break danceu med mladinskimi posamezniki. Med 50 posamezniki, pa si je med mladinci priplesal 35. mesto tudi Aljaž Rodič. Za superstarjeve plesalce to ni prvi naslov svetovnih prvakov, saj so prav njihovi mladinski plesalci breaka osvojili naslov svetovnih prvakov že v letu 2013 na Danskem, istega leta pa so njihovi člani zasedli odlično 3. mesto. KUD Superstar so tako v letu 2015 osvojili v mladinski in članski starostni skupini naslov EVROPSKIH PRVAKOV in naslov SVETOVNIH PRVAKOV. Tako so v Slovenijo in Celje pripeljali kar 4 velike pokale.
More...

May
21

10 razlogov zakaj izbrati ples!

1. Ples je zabaven. ťMed plesnimi urami se vedno nečemu nasmejim, največkrat sebi.Ť 2. Kadar plešeš, nikoli nisi sam. ťKadar plešem se mi zdi, da smo plesalci med seboj povezani z neko posebno energijo, vsi se razumemo.Ť ťKadar skupaj pleševa, se zbližava. Po napornem delovnem tednu, spet začutiva drug drugega.Ť 3. Ples nam da več energije kot nam je vzame. ťČeprav na treningih hip hopa iz mene teče, odhajam iz dvorane vedno polna energije, življenjske moči in pripravljena na nove podvige. Nič me ne ustavi na moji osebni poti!Ť 4. Ples je kul. ťKadar v razredu pokažem kakšno break figuro, se vsi čudijo kaj znam. Pa saj sploh ni tako težko, ampak njim se zdi res frajersko.Ť 5. Ples krepi in oblikuje mišice, s plesom svoje telo razteguješ in ostajaš gibljiv, ples zmanjšuje maščobne obloge, oblikuje lepšo postavo. ťKo bom stara, bi rada bila kot babi. Še zdaj se pri stegnjenih nogah z dlanmi dotakne tal. Je zelo fit, saj 1 x tedensko pleše in 1 x tedensko obiskuje fitnes. Pravi, da moraš v svoje telo vlagati celo življenje, da ti služi, ko boš star. Jaz ji verjamem.Ť 6. Ples krepi socialne veščine, tke nova prijateljstva. ťNaša princeska je bila na začetku zelo zadržana, saj na plesnih uricah ni poznala nobene prijateljice. Prijazna učiteljica je kmalu ustvarila ozračje, kjer so vse deklice postale ekipa dobrih vil. Sedaj tudi drugje lažje najde prijatelje za druženje.Ť 7. Ples je čas, ko damo možgane ťna offŤ. Pozabimo na vsakdanjik, stres in skrbi in si privoščimo uro telesne vadbe in sprostitve za možgane. ťKomaj čakam na uro plesa, da pozabim na vse, ples je ťmoja boksarska vrečaŤ, kjer pustim vse svoje breme in grem iz dvorane nova. Oprostim možu, da ni dal posodo v pomivalni stroj, oprostim otrokom, da so otroci, oprostim tašči kako naj vzgajam… Svet po plesnih je lepši!Ť 8. Ples je gibanje in gibanje stimulira razvoj novih možganskih celic, sprošča hormone sreče in zadovoljstva, krepi imunski sistem, pripomore k močnejšim kostem, zmanjšuje bolečine v hrbtenici, krepi pravilno držo telesa… 9. Ples krepi delovne navade, nas navaja na disciplino, samodisciplino, uči odgovornosti. ťVčasih sin noče na trening, se mu ne ljubi, vendar čuti odgovornost do ostalih plesalcev, ker se pripravljajo za nastop in gre na trening. Iz treninga pride zadovoljen. In vem, da je ponosen nase, da ga štejejo med zanesljive.Ť 10. Ples je šport, umetnost in kultura v enem. ťDolgo sva razmišljala kaj bi z ženo počela skupaj. Jaz sem bolj športni tip, žena ima rada umetnost. Pa sva šla plesat. Nisem vedel, da pleše toliko parov. Malce se razmigam in je prav prijetno. In pri ženi imam dodatne točke ;)Ť To je samo nekaj razlogov za ples, ki smo jih nanizali iz izkušenj naših plesalcev in učiteljev. S klikom na link pa je navedenih še več razlogov zakaj je gibanje, torej ples zdrav. 22 Razlogov za redno gibanje http://www.planet-lepote.com/22-razlogov-za-redno-gibanje
More...

May
21

Dvakratni evropski prvaki v breaku 2015!

Z veseljem sporočamo, so plesalci iz Plesne šole Superstar pretekli konec tedna osvojili DVA NASLOVA EVROPSKIH PRVAKOV V BREAK DANCEU 2015. Tako so superstarjevi plesalci ekipe “007 CREW” osvojili 1. mesto med mladinskimi skupinami, članska ekipa “GENERIC CREW” pa je bila najboljša med članskimi skupinami. Konec preteklega tedna (10.6. – 13.6.2015) je na Poljskem v mestu Kielce potekalo EVROPSKO PRVENSTVO V HIP HOPU, BREAK DANCEU IN ELECTRIC BOOGIEJU 2015. Prvenstva se je udeležila tudi majhna ekipa Plesne šole Superstar in konkurenco premagala v obeh skupinskih kategorijah. Zelo uspešni pa so bili tudi solisti in sicer: Aljaž Rodič – 6. mesto solo electric boogie mladinci, Aleksander Flis – 9. mesto solo break dance mladinci (zaradi poškodbe je moral tekmovanje zapustiti predčasno), Luka Gorjup – 9. mesto solo člani. Trener, koreograf in plesalec Dejan Gregl je na svojo ekipo izjemno ponosen. “Pričakovali smo, da bodo fantje dali vse od sebe, vendar nikoli ne veš kako bodo sodili sodniki in kako dobra bo konkurenca. Dva naslova prvakov in odlični solistični nastopi so vsekakor presegli naša pričakovanja!” je komentiral predsednik plesnega kluba KUD Superstar, Teodor Amanović – Toš, poznan tudi kot član celjske glasbene rock skupine Nude, ki je dogajanje spremljal preko spletnega prenosa v živo. Celjski plesalci so tako ponovno dokazali, da niso od muh. Ponosni pa moramo biti ne samo na naš klub, ampak na prav vso slovensko reprezentanco, ki je bila na evropskem prvenstvu razglašena za državo, ki je domov odnesla največ medalj. Ekipa je že prejele čestitke od župana Mestne občine Celje.
More...

May
21

3 x srebro, 4 x bron na Mednarodnem festivalu InterDanceFest Sarajevo 2015!

Na mednarodnem plesnem festivalu Inter Dance Fest v Sarajevu so naši plesalci in koreografi ponovno dokazali, da so odlični: Alen solo street mladinci – 2. mesto, Eva solo street deklice - 3. mesto, No fear članska mala skupina street – 3. mesto, Dreams mladinska mala skupina street – 2. mesto, My Lip Gloss is poppin´ mladinska mala skupina street – 3. mesto, Alen&Eva street duo mladinci – 3. mesto, Naja mladinke solo street&hip hop 2×4. mesto, Lara solo članice street show – 6. mesto. Čestitke!!
More...