SUPERSTAR. KJER SE DOBRO POČUTIM.

Plesna šola Superstar (2001) in KUD Superstar (2003)
Plesna šola Superstar smo učitelji in plesalci, skupaj smo ekipa, ki ustvarjamo nekaj dobrega, pozitivnega, zdravega, zabavnega in koristnega - plešemo. Zakaj? Ples je zabaven. Kdo pa se ne zabava rad? Ples je svoj svet. In vsi se radi kdaj skrijemo v svet, kjer smo lahko sami s sabo in kjer nas nihče ne najde. Ples je preizkušanje in osvajanje novih spretnosti. Kdo pa si ne želi znati kakšne kul plesne figure? Ples je zdrav in to v vseh pogledih. S plesom krepimo vse svoje delovanje tako fizično, umsko kot duhovno. Dokazano je, da redno gibanje sproža hormon sreče seratonin, dokazano, da gibanje stimulira nastajanje novih možganskih celic, dokazano je, da s plesom krepimo socialne veščine,  postanemo bolj družabni, samozavestni, znamo stkati poznanstva, dokazano je, da s plesom oblikujemo svoje telo, krepimo mišice, povečujemo mišično maso in še in še bi lahko naštevali.
V Plesni šoli Superstar vemo, da je zdrav življenjski slog naša prihodnost, zato želimo s plesom navdušiti vse generacije. Pričenjamo z najmlajšimi starimi komaj dve leti, ki skupaj s starši preživljajo svoje prve plesne korake na zabaven in sproščen način, nadaljujemo z ponudbo najbolj popularnih programov za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake in študente, nudimo pa tudi klasične in moderne plesne programe za odrasle, prav tako upokojence. Za vse plesne tečaje garantiramo, da je plesna ura iz zgoraj naštetih razlogov 100% pozitivno preživet čas za vsakega plesalca.


Naš cilj je, da iz naših dvoran odhajamo tako plesalci kot učitelji, z nasmehom, dobrega počutja in zadovoljni. Plesu smo namenili svoj dragoceni čas, zato pričakujemo, da je ta čas 100% dobro izkoriščen del dneva.


* SUPER PLES * SUPER POČUTJE * SUPER ZDRAVJE * SUPER STAR *