HIP HOP&STREET je še vedno eden izmed najbolj popularnih plesnih zvrsti na svetu kot tudi pri nas, saj plešemo tudi na najbolj popularno glasbo tega časa. Pri njegovi svetovni popularnosti imajo veliko vlogo filmi, predvsem pa videospoti znanih glasbenikov in raparjev, ki širijo svoja sporočila skozi vsepovsod prisotne medije. V koreografijah na hip-hop, r´n´b, rap in ťhip hopŤ komercialno glasbo bomo združevali različne plesne stile hip hopa kot so locking, popping, breaking, elemente jazz tehnike, elemente nekaterih akrobacij in več kot to, preizkušali in odkrivali najnovejše plesne trike in se zraven tega neizmerno zabavali. Zakaj bi plesne spektakle zvezdnikov kot so Justin Timberlake, Beyonce, Chris Brown,…. opazovali le na televiziji MTV, ko pa lahko tudi sam-a postaneš hip hop superstar. Treniraš lahko le za rekreacijo in zabavo, lahko pa se pripravljaš tudi za prava plesna tekmovanja in festivale.

Celoletna plesna šola programa hip hop&street za dijake poteka 10 mesecev 2 x ali 3x tedensko po 90 minut.

Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, športni copati - teniske), voda.


Nastopi: 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležijo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.
Tekmovanja: Plesalcem, ki si tega želijo, omogočamo udeležbo na različnih plesnih festivaluh in tekmovanjih. Udeležba v preteklih letih: World dance trophy v Italiji, DanceStar v Zagrebu, DanceStar v Poreču, International Rimini Open v Italiji, DanceFest Sarajevo v Bosni in Hercegovini, kvalifikacijske tekme za Državno prvenstvo, Državno prvenstvo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas! Izberite najboljše zase!


Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

CELJE
(Bežigrajska 7
- nasproti City centra)
2X TEDENSKO
torek in četrtek 18.50 - 20.20

3X TEDENSKO
torek/četrtek 18.50 - 20.20
petek 15.00 - 16.30
Starost: letnik 2004 in starejši
Prvič: 1.9.
Obvezne predhodne prijave :)
GOTOVLJE PRI ŽALCU
(Gotovlje 76,
1km iz Žalca)

2X TEDENSKO
torek in četrtek 19.15 - 20.45
Starost: letnik 2004 in starejši
Prvič: 1.9.

3X TEDENSKO
torek in četrtek 19.15 - 20.45 Gotovlje
petek 15.00 - 16.30 Celje (MaruPOP)
Starost: letnik 2004 in starejši
Prvič: 1.9.
Obvezne predhodne prijave :)Cena:

Od 29,00 EUR mesečno (1 x tedensko),
od 56,00 EUR mesečno (2 x tedensko),
od 72,00 EUR mesečno (3x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: