Družabni plesi je plesna rekreacija v solo verziji ali na kratko: družabni plesi kot skupinska vadba. Označili smo ga za 45+, saj ne mislimo divjati in na vso silo hiteti.... Tukaj bomo plesali aktivno, a umirjeno, brez stresa, da se nam zapletajo noge ali roke :) Udeleženke ste lahko tudi mlajše, če vam ustreza naš stil za malo starejše.


Dovolj je izgovorov: "nimam plesnega partnerja", "to ni zame", "sem bila in je to prehitro zame", "ne najdem časa zase", "sem prestara", "ne zmorem" in tako naprej.

ZMOREM! ZDAJ SE PRIJAVIM! In tako je prav!

Kaj bomo počele?

Najprej se bomo ogrele skozi različne vaje in plesne korake, se malce raztegnile, razgibale, pretegnile :) Potem se bomo pa učile plesne korake enega plesa in sestavile lažjo kratko kombinacijo! Plesne korake in plesne kombinacije bomo vsako uro dodajale. Ne preveč, dolčas pa nam tudi ne sme postati :) Naš cilj ni, da se naučimo 30 plesnih kombinacij, saj nismo na tekmi. Naš cilj je, da uživamo v plesu, gibanju po glasbi, da korake zmoremo lepo odplesati, da spoznamo, da ples niso samo koraki, ampak lepo usklajeno gibanje rok, glave, celega telesa in seveda tudi nog. Začele bomo z najbolj enostavnimi osnovnimi koraki, katerim bomo dodale lepe gibe rok in tako naprej.

Katere plese se bomo učili? Zakaj naslov družabni mix?

Učili se bomo vse; standardne (angleški valček, dunajski valček, bluz..), latinsko ameriške plese (cha cha, rumba, samba, bachata, salsa...), moderne plese (disco swing, discofox, kavbojski ples...) in druge skupinske plese oz. koreografije.


Zanimivost: Že dolgo je znano in podprto s številnimi znanstvenimi dokazi, da je ples šport, ki združuje največ pozitivnih učinkov na telo in duha. Z REDNO vadbo resnično IZBOLJŠUJEMO SPLOŠNO PSIHOFIZIČNO POČUTJE. Tukaj pa lahko preberete o plesu in demenci: https://www.posavskiobzornik.si/panorama/%E2%80%8Bkaj-imata-skupnega-ples-in-demenca-94283.


Trajanje programa: Družabni mikx 45+ je program, ki poteka po plesnih sklopih 10 mesecev celo šolsko leto od septembra tega leta do junija naslednjega leta. En plesni sklop pomeni 4 vaje. Plesne vaje potekajo 1 x tedensko. V kolikor vas zanima vadba 2 x tedensko, izberite še dodatno plesno rekreacijo npr. latino&pop styling ali ples v petkah ali pa hip hop&shape :)

V enem šolskem letu izvedemo 8 - 9 plesnih sklopov. Vadnina se plačuje mesečno za tekoči sklop.


Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas! Izberite najboljše zase!


Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

Celje (Bežigrajska 7, nasproti City centra nad Tripexom)
četrtek, 19.15

Dobrodošle kadarkoli!
*Za vadbo potrebujete čisto športno oblačilo, obutev in dovolj tekočine za žejo.Cena:

Od 35,00 EUR mesečno/1 x tedensko,
od 60,00 EUR mesečno/2x tedensko.
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: