Show dance&jazz je plesni program v katerem zasledimo več plesnih stilov, je torej plesni koktail jazz baleta, show dancea, moderna, tudi hip hopa in break dancea, ki plesalcev ne omejujejo le na en stil in pušča neomejene možnosti za ustvarjanje atraktivnih koreografij. Izhaja iz klasičnega jazz baleta, ki je osnova vsakega plesalca in se je v svetu pojavil istočasno z jazz glasbo, čeprav danes ples ni več omejen le na eno zvrst glasbe. Če so vam všeč glasba, ki jo spremljate na MTVju in tudi tista, ki ni tako komercialna, potem je Show dance&jazz tisto kar želite.

Trajanje programa: Show dance&jazz je celoletni program, ki poteka 10 mesecev 1 x tedensko po 60 - 75 minut. Vaj ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v celem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih plačil.


Oprema: speti lasje, športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, bose noge ali stopalke), voda.


Nastopi: 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležijo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Tekmovanja: Plesalcem, ki si tega želijo, omogočamo udeležbo na različnih plesnih festivaluh in tekmovanjih. Udeležba v preteklih letih: World dance trophy v Italiji, DanceStar v Zagrebu, DanceStar v Poreču, International Rimini Open v Italiji, DanceFest Sarajevo v Bosni in Hercegovini, kvalifikacijske tekme za Državno prvenstvo, Državno prvenstvo.

 

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas! Izberite najboljše zase!


Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

CELJE (Bežigrajska 7 - 1. nad. Tirpex, nasproti City centra) Torek 16.30 - 17.45
Prvič: 5.9.Cena:

Že od 34,00 EUR mesečno. Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: