High heels je ime za energičen ples, ki ga plešemo v petkah. V tujini je zelo popularen, vedno bolj priljubljen pa tudi pri nas. Velikokrat vidimo plesalke v petkah ob boku svetovnih zvezd. Zgleda fantastično, vendar ples v petkah ni mala šala.

Na plesni uri se bomo sezananile s hojo v petkah, gibanjem v petkah na eleganten, energičen, pa tudi nežen način in sestavile koreoografijo (različne plesne kombinacije) in vadile performance (kot za nastop).  Najprej bomo dobro ogrele svoje telo, potem obule petke. Na kocnu sledi raztezanje.

Plešemo na različno glasbo, kot tudi razne plesne stile. Glasbene ikone kot so Beyonce, Jennifer Lopez, Lady GaGa, Shakira, Ariana Grande in druge občudujemo v petkah. Zakaj ne bi tudi same/sami zaplesali tako. Energično. Ponosno. Ženstveno. Čutno. Strastno. Nežno. Zabavno.

PLEŠI & UŽIVAJ!


Plesne vaje potekajo 1 x tedensko po 60 minut celo šolsko leto. V kolikor vas zanima vadba 2 x tedensko, izberite hip hop&shape ali latino&pop za drug termin.


Oprema: udobno oblačilo v katerem se počutite odlično, petke* (ali balerinke/teniske, če vam petke pač ne odgovarjajo). *Ker je plesati ali samo stati v petkah čisto drugače kot teniskah, svetujemo, da imate na začetku obuto obutev z nizko peto. Ko vam gibi postanejo udobni, zamenjate z višjo peto. Zaradi varnosti priporočamo petke, ki tesno zaobjemajo gleženj (gležnarji ali škornji) in nudijo stopalu, gležnju oporo.


Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas! Izberite najboljše zase!


Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

Celje (Bežigrajska 7, nasproti City centra nad Tripexom)
torek, zvečer
petek, zvečer
Prvič: 29.9. oz. 2.10.
Prva vaja je brezplačna!
*Obvezne prijave!
Točen termin prve vaje javimo najkasneje do ponedeljka 28.9.

Na prvi strani pod zavihkom COVID 19, se pred vstopom v naše prostore seznanite s potekom vstopa, poteka vaje, izstopa :)

Pred vstopom moramo prejeti izpolnjeno izjavo, da ste zdravi :) Prazen obrazec prejemete pri nas.Cena:

Od 29,00 EUR mesečno/1 x tedensko,
od 50,00 EUR mesečno/2x tedensko.
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: