Family time je zabavna plesna rekreacija za vso družino. Plesna vročica za velike in majhne. Različni plesni stili. Različni najpopularnejši glasebni hiti. Pomembno je, da sta na plesni uri vsaj dva družinska člana npr. sin in mama ali vnukinja in babica ali ati in hčerka ali pa kar vsi trije mami, ati in hči.
Na vsaki vaji se ogrejemo, raztegnemo in razgibamo, naredimo nekaj vaj za moč in se na večne in trendovske plesne hite učimo od lažjih (npr. Macarena) do zahtevnejših plesnih kombinacij (npr.Foot loose). Povdarek je na zabavi zato se ne sekiramo, če nam kakšen korak povzroča preglavice, zaplešemo ga po svoje in se zabavamo naprej. Z rednimi obiski ne preveč resne family time vadbe pa verjamemo, da bomo postali pravi plesni mojstri kar tako, mimogrede.

TRAJANJE PROGRAMA: Family time je celoletni program, ki poteka 10 mesecev 1 x tedensko po 60 minut. Vaj ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v celem šolskem letu zaobjema 10 plačil (za september se plača samo polovička redne cene  - promocijska akcija).

Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, nedrseči copati ali mehke teniske), voda.


Nastopi: Plesalci za svoje bližnje ob posebnih priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure, 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležijo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!
Izberite najboljše zase!

 

Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe


CELJE (Bežigrajska 7 - nasproti City centra nad Tripexom)
Nedelja?
Med tednom?
Pišite nam kdaj bi želeli, da uskladimo želje in pričnemo s pravo BREZPLAČNO VAJO!
GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1km iz Žalca)
 Pišite nam kdaj bi želeli, da uskladimo želje in pričnemo s pravo BREZPLAČNO VAJO!

Cena:

Od 35,00 EUR 1. član družine,
     25,00 EUR 2. član družine,
     15 EUR 3. in vsak naslednji član družine mesečno (1x tedensko),
od 60,00 EUR mesečno (2x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: