Hip hop&shape. Na kratko: PLEŠI & OBLIKUJ!

Dovolj izgovorov, zdaj je čas, da naredite nekaj zase in se nam pridružite na plesni zabavi!

Hip hop&shape je skupinska vadba namenjena ženskam in moškim starim 25 let in več, mladim po srcu, ki imajo radi popularno plesno glasbo, radi plešejo in se v dobri družbi prepustijo, da jih ples ponese daleč stran od vsakdanjika. Na plesnem druženju plesalke/plesalci razgibajo in ogrejejo svoje telo v ritmu novejše glasbe in skozi plesne korake, gre torej za vrsto modernega plesa s koreografijo. Pleše se v skupini in ne potrebujete plesnega partnerja.


Cilj vaj je narediti nekaj dobrega za svoje telo in dušo ter se ob tem tudi zabavati in nasmejati.

Zdravo, za zabavo in fit postavo in da damo na off glavo!


Zanimivost: hip hop člani 2 je uradna plesna kategorija v hip hopu in street showu na Državnih prvenstvih, kjer plešejo mamice, očki, pa tudi babice in dedki se najdejo med njimi. Čeprav so to uradna tekmovanja, kjer gredo najboljši tudi na evropsko in svetovno prvenstvo, pa večina plesalcev pleše za zabavo in ker so "hip hop mame in očki" vedno dobra družba!


Trajanje programa: Hip hop&shape je program, ki poteka po plesnih sklopih 10 mesecev celo šolsko leto od septembra tega leta do junija naslednjega leta. En plesni sklop pomeni 4 vaje. Plesne vaje potekajo 1 x tedensko. V kolikor vas zanima vadba 2 x tedensko, izberite še dodatno plesno rekreacijo npr. latino&pop styling ali ples v petkah ali pa družabni mix :)

V enem šolskem letu izvedemo 8 - 9 plesnih sklopov. Vadnina se plačuje mesečno za tekoči sklop.


Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas! Izberite najboljše zase!


Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

Celje (Bežigrajska 7, nasproti City centra nad Tripexom)
Zbiramo prijave za začetek! 
Gotovlje (Gotovlje 76i)četrtek, 19.15
Prvič: 5.10.
Prijave za prvo vajo so obvezne!Cena:

Od 35,00 EUR mesečno/1 x tedensko,
od 60,00 EUR mesčeno/2x tedensko.
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: