Plesno-glasbene urice potekajo brez staršev, plesalci nadgrajujejo gibe in znanja, ki so jih osvojili v mini klubu oz. začetniki stari 4 in 5 let osvajajo svoje prve plesne korake zdaj že hitreje in bolj spretno. To je plesni mix za otroke, ki si želijo več kot le plesa na otroške pesmice, torej žabice, kužke, medvedke, ampak radi plešejo na popularno glasbo... Poskoki po eni nogi in obrati niso več problem, prav tako so tudi plesni koraki in gibi malce težji, a še vedno vpleteni v plesne igrice in zgodbice. Urice so zastavljene sistematično in zanimivo, da so plesalci aktivni in z veseljem sodelujejo do konca vaje. Zraven plesnih koreografij še vedno urijo svoje spretnosti z raznimi poligoni in enostavnimi glasbili, ki popestrijo dogajanje. Razvijajo motorične sposobnosti, posluh za glasbo in ritem, se učijo delovanja v skupini, spletajo nova poznanstva in se tudi že navajajo na to, da je ples užitek in zdravo gibanje. Otroci bodo zaplesali na slovenske in tuje otroške in popularne pesmice, vokalne in inštrumentalne.

Trajanje programa: Mini pop je celoletni program, ki poteka 10 mesecev od septembra tega leta do junija naslednje leto 1 x tedensko po 45 minut. Vadbe ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v celem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih plačil.

Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, nedrseči copati ali mehke teniske), voda.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure, 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležiJo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!
Izberite najboljše zase!
 

Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

CELJE
(Bežigrajska 7 - nasproti City centra nad Tripexom)
MINI POP mix
Četrtek 17.00 - 17.45
3,5 - 6 let

MINI HIP HOP & STREER
Četrtek 17.45 - 18.45
6+ let


GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1km iz Žalca)
MINI POP & hip hop mix
Sreda 17.30 - 18.30
3,5 - 6 let
 Cena:

Od 34,00 EUR mesečno (1x tedensko),
od 60,00 EUR mesečno (2x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: