Balet je pri otrocih priljubljen zaradi lepega baletnega krilca, dresa in copatk. Vendar je balet v predšolskem obdobju in prvih razredih osnovne šole veliko več kot le svet princesk. Plesalke in plesalci se pri uri baleta skozi igro in zgodbe (v katerih ne manjka čarobnih vil s krili in čarobno paličico) seznanijo z osnovnim elegantnim gibanjem, z osnovami klasičnega baleta na način, ki je njihovi starosti blizu. Pri tem razvijajo usklajenost gibanja, lepo in pravilno držo teles, razvijajo ravnotežje in ozaveščajo svoj center telesa, prav tako razvijajo zbranost in krepijo delovne navade. Balet otrokom omogoča celovit duševni in socialni razvoj. Pri urah baleta spoznajo otroci klasično glasbo, ki je morda drugje nimajo priložnosti slišati, tako razvijajo čut za estetiko in umetnost. Balet je še vedno osnova vsem ostalim plesnim zvrstem in pomeni dober vstop v plesno življenje.

Trajanje programa: Mini balet je celoletni program, ki poteka 10 mesecev od septembra tega leta do junija naslednje leto 1 x tedensko po 45 minut. Vadbe ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v enem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih plačil.

Oprema: svetel dres (z ali brez krilca), svetle nogavičke, mehki (usnjeni ali platneni) baletni copati z usnjenim podplatom, lasje speti v urejeno baletno figo brez pisanih dodatkov.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob posebnih priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure, 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležijo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!
Izberite najboljše zase!

Video: External link opens in new tab or windowZgodba o Zvončici  (s klikom na naslov ali fotografijo, se odpre video posnetek iz produkcije)
External link opens in new tab or window

 

Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

CELJE
(Bežigrajska 7 - nasproti City centra nad Tripexom)
MINI BALET 1
ponedeljek 15.55 - 16.40
4 - 6 let

MINI BALET 2
ponedeljek 16.45 - 17.30
7 - 9 let

Prvič: 4.9.

GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1km iz Žalca)
MINI BALET 1
torek 17.30 - 18.15
4 - 6 let

MINI BALET 2
ponedeljek 18.15 - 19.00
7 - 9 let

Prosimo, da pred prihodom preverite dan in uro vaje!Cena:

Od 34,00 EUR mesečno (1x tedensko),
od 60,00 EUR mesečno (2x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: