Mini plesna angleščina je celoletni program, ki je zasnovan tako, da učenje jezika ni izrazito v ospredju, temveč je spoznavanje angleškega jezika nevsiljeno "spotoma in mimogrede"" in je nek stranski učinek plesnih,  gibalnih, ustvarjalnih in družabnih aktivnosti.
Mini plesna angleščina so jezikovno plesno športne urice, kjer otrok na zabaven in aktiven način, skozi ples in glasbo, preko športno gibalnih iger, ter družabnih in ustvarjalnih dejavnosti spoznava in se uči angleškega jezika. Urice so namenjene otrokom od 4 do 7 leta.
Skozi celo šolsko leto otroci obravnavajo različne teme, ki so jim blizu, razvijajo posluh za angleški jezik skozi poslušanje govora, pesmic na katere plešejo in ob poslušanju pravljic na koncu ure. Pravtako osvajajo besedne vzorce in pomene skozi rime in ritmične igre in deklamacije.

Trajanje programa: Mini plesna angleščina je celoletni program, ki poteka 10 mesecev od septembra tega leta do junija naslednje leto 1 x tedensko po 45 minut. Vadbe ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v celem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih  plačil.


Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, mehki nedrseči copati), voda.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob posebnih priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure. Dve lastni produkciji (Zimska in Zaključna) in vsi drugi nastopi niso obvezni.


Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!

Izberite najboljše!


Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe
CELJE (Bežigrajska 7, Nasproti City centra nad Tripexom)
 


GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1 km iz Žalca)
 
Cena:

Že od 34,00 EUR mesečno. Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: