Ustanoviteljica in vodja Plesne šole Superstar, diplomirana profesorica glasbe, plesalka, koreografinja in plesna učiteljica z več kot 25 letnimi izkušnjami ter bivša članica legendarne plesno-glasbene skupine Power dancers. Plesno znanje je pridobivala v SGBŠ Maribor, pred glasbeno kariero v show dance skupini Power dancers in z izobraževanji v tujini (Los Angeles, London, Paris) ter doma (strokovno izobraževanje pri Plesni zvezi Slovenije – plesni učitelj z licenco). Je mamica trem deklicam, ki so tudi krive, da zadnja leta vse več časa posveča plesnim programom za predšolske otroke kot tudi svetovnemu plesnemu programu za mladino in odrasle.


Svoje prve plesne izkušnje je pridobila v Srednji glasbeni in baletni šoli v Mariboru (SGBŠ), kjer je 8 let plesala pod budnim očesom priznanega baletnega koreografa, plesalca in pedagoga Ika Otrina. Kot plesalka baletnega oddelka Srednje glasbene in baletne šole v Mariboru, je plesala tudi v Slovenskem narodnem gledališču Maribor (Hrestač, Peer Gynt). Z veseljem se spominja treningov, ki so potekali 7 krat na teden v prostorih SGBŠ, pa tudi v SNG Maribor. Na zaključnih produkcijah baletnega oddelka pa je požela tudi lepe pohvale kritikov. Uspešno je zaključila tudi Nižjo glasbeno šolo iz klavirja in glasbene teorije.


Leta 1991 je Cvetana tekmovala v show plesih na tekmovanju za Disco Queen Slovenije, kjer je zasedla odlično 2. mesto. Naslednje leto pa je že zastopala Slovenijo na evropskem srečanju plesalcev in tekmovanju za Disco Queen Evrope v Parizu.


V srednji šoli je vstopila v svet plesne skupine Power dancers, svet štirih prijateljic s skupnimi sanjami. Od tu jo je pot nesla od prvih jazz, show dance in street plesnih točk do vseslovenske prepoznavnosti najpopularnejše dekliške pop skupine Power dancers (pisanje besedil, vodenje treningov, sestavljanje koreografij):

  • 7 albumov
  • 15 videospotov (snemale v Sloveniji, Hrvaški, v Parizu in Karibskem otoku Barbados)
  • več kot 20 glasbenih hitov (Ujemi me, Bomba, Ni še konec, Pozor pozor, Čokolada, Brez tebe, Šakalaka, Ženska, Prvič vem, Ostati tu ne smem, Panika (skupaj z Game over), Jaz grem naprej…)
  • 2 platinasti, 3 zlate in 2 srebrni plošče (plaketa za uspešno prodajo nosilcev zvoka)
  • samostojni nastopi v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Hrvaški, Nemčiji in Švici
  • plesna izpopolnjevanja v Los Angelesu v ZDA, Londonu v VB in pri slovenski legendi hip hopa Željku Božiču