Plesalec, koreograf in plesni učitelj z izjemnim občutkom za delo z mladimi plesalci. Trener in koreograf aktualnim evropskim podprvakom v break danceu med mladinci (2018). Do naslova svetovnih prvakov je v letu 2013 priplesal z mladinsko superstarjevo skupino Generic crew, v letu 2015 pa osvojil naslov svetovnih in evropskih prvakov  s člani in mladinci (007 crew - mladinska mala skupina, Generic crew - članska mala skupina). Večkratni državni prvak in 2-kratni evropski podprvak v break danceu, 4. mesto na državnem prvenstvu 2013 v electric boogie solo člani.  Vsako leto organizira mednarodni brejkerski spektakel Break the floor in med sodnike povabi najboljše plesalce na svetu.

S plesom se ukvarja že 25 let, svojo plesno pot pa je začel kot samouk že v osnovni  šoli. Nad plesom je navdušil tudi prijatelje. Leta 99' je skupaj s prijatelji ustanovil društvo, vsak izmed fantov si je moral izbrati eno ulično ime, po katerem bi bil prepoznaven, zato si je takrat izmislil svoj vzdevek G-HEAD (G pomeni prvo črko priimka GREGL in beseda HEAD – glavca...saj je bil njegov prvi break element vrtenje na glavi). V letih 2008 in 2009 so tako s skupino Cele Attack, katere vodja je, postali državni prvaki v break danceu, pravtako so že 2 leti evropski prvaki, na svetovnem prvenstvu v Bremnu pa so dosegli odlično 3. mesto leta 2008, pravtako so na svetovnem prvenstvu v letu 2009 dosegli 3. mesto.

Leto kasneje je že učil v plesni šoli, najprej samo otroške plese in hip hop, kasneje pa nadaljeval še z plesi za odrasle in breakdance-om, nakar se je odločil za slednjega in pri temu vztraja še danes. Zelo rad se poučuje, deli svoje znanje  in se ukvarja z mladino.

Za njim pa so številni nastopi, tudi z znanimi glasbenimi izvajalci (Trkaj, Leelojamais, 6pack Čukur, Atomik Harmonik...), tudi v videospotih smo lahko občudovali njegove drzne in nore plesne figure (reklama za svetovno priznano firmo Puma). Poučuje v različnih plesnih šolah po vsej Sloveniji, njegovi treningi pa so vedno bolj obiskani.